Om Bandet

 

NÄR

BÖRJADE ALLT EGENTLIGEN? DETTA HAR VI FUNDERAT PÅ! VAR DET NÄR BANDET STARTADE, ELLER VAR DET KANSKE NÄR TVÅ AV DE FEM MEDLEMMARNA BÖRJADE KLINKA OCH SJUNGA TILLSAMMANS I SMYG.

VI TÖRS NOG ÄNDÅ SÄGA ATT GRUNDEN LADES UNGEFÄR VID TIDEN FÖR DÅ BLYHALTIG BENSIN STOPPADES I SVERGE SAMT DÅ DET FÖRSTA KONTRAKTET FÖR ATT BYGGA ÖRESUNDSBRON SKREVS PÅ. ALLTSÅ NÅGON GÅNG UNDER 1995. SEDAN DESS HAR DET HÄNT MASSOR. VARFÖR HETER VI SOM VI HETER? JA, DET ÄR ALLTID SVÅRT ATT KOMMA PÅ NAMN, MEN DET VAR VÅR TRUMSLAGARE HASSE SOM KLÄCKTE DET. WILLYS WASHROOM SKULLE VI HETA. EGENTLIGEN GANSKA SJÄLVKLART EFTERSOM VÅR REPLOKAL LIGGER I ETT LITET HUS I SKOGEN DÄR EN MAN VID NAMN WILLY BODDE. I HANS TVÄTTSTUGA, SOM ÄR EXTREMT MYCKET STÖRRE ÄN EN NORMAL ENMANSTVÄTTSTUGA HAR VI FÅTT IHOP DET MATERIAL SOM VI IDAG FRAMFÖR.

DET SKULLE TA UPP EN HEL DAGS TID ATT SKRIVA OM ALLA ROLIGA OCH DESSVÄRRE OCKSÅ SORGLIGA MINNEN SOM UPPSTÅR NÄR VI TÄNKER TILLBAKA. DÄRFÖR GÖRA VI OSS ICKE BESVÄR MED DETTA OCH SÄGER ISTÄLLET ATT VI NUMER HAR SANSLÖST ROLIGT PÅ VÅRA SPELNINGAR SOM VI GENOMFÖR OCH VI HAR EN RAD REFERENSER ATT LUTA OSS EMOT. I SKRIVANDE STUND HÅLLER VI PÅ ATT LADDA FÖR EN HELGS MINITURNÉ I NORRLAND. TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG TILL OSS OM DU VILL HA EN OFÖRGLÖMLIG KVÄLL MED MASSOR AV HITS OCH MASSOR AV PARTY.

 

VÄL MÖTT

WILLYS WASHROOM